Update
Door: Heidie
Blijf op de hoogte en volg Heidie
19 November 2008 | Australië, Adelaide
Ten eerste:
Bob staat nu echt te koop en we willen er nu echt vanaf. De reden is dat ik 's nachts snurk en Patty geen nachtrust krijgt. Dit is voor ons beide vervelend want je hebt natuurlijk je rust nodig. Ik heb het nodige geprobeert om van het snurken af te komen maar in combi met verkoudheid lukt het me helemaal niet. Pleister op mn mond en een keelspray tegen snurken hielpen niks tot onze grote ergernis. We hebben nu samen besloten om de bus te verkopen omdat Patty beter kan slapen in Hostels. Tenminste dat hopen we. We trekken ook beide een beetje ons eigen plan maar waarschijnlijk gaan we elkaar telkens wel tegenkomen. Ik heb nu het plan om wel de great ocean road te gaan doen met willekeurige andere backpackers die vervoer hebben zodat ik kan liften als ik weet wat voor personen het zijn. Ik heb er nu mooi even de tijd voor om geschikte reizigers te zoeken. Een tour is duurder dan wanneer ik met andere backpackers naar Melbourne ga rijden. Bovendien wil ik kunnen stoppen om mooie fotos te maken. We willen wel allebei nog naar Kangaroo Island omdat Marlies en Sabrina met superleuke verhalen terug kwamen. Dat gaan we wel doen met een tourtje van twee dagen en een nacht. Dan heb je ook bedden en kan ik evt nog in een andere kamer ofzo. Ik weet ook nog heel veel niet, maar wat ik zo weet wil ik dus al wel kwijt.
Marlies boekt nu een trip naar Alice Springs (het midden des lands) en zal ongeveer een weekje met andere mensen op die tour zitten omdat Sabrina besloten heeft in Adelaide te blijven. Ik weet nog niet wanneer wij een toertje doen naar Kangaroo Island maar dat wordt waarschijnlijk nadat we BOB verkocht hebben.
Bob verkopen wordt voor mijn gevoel nog wel lastig hier omdat je met het kentteken van Queensland zit, dat is toch een stukje verderop. We moeten maar net Backpackers vinden die daar dus snel heen willen rijden (binnen 2 weken moet dat dan voor de overschrijving) of ze moeten de bus overschijven op een andere staat zoals South Australia. Maar dat kost ook weer ruim 600 dollar. Ik wil de bus wel kwijt voor hetzelfde geld ongeveer als wat we kwijt waren, natuurlijk niet dat ik nu enorm bij moet betalen zeg maar. T is daarom lastig dat ie op de naam van Patty staat anders had ik hem over kunnen nemen tot melbourne of Sydney. Garantie dat je hem verkoopt heb je nergens, maar dat was wel veel handiger. T is nu dus de vraag of we Bob kunnen verkopen hier en voor welke prijs. En als we BOB niet verkopen weet ik het eigenlijk nog niet.. Het schijnt wel te kunnen dat hij op mijn naam komt maar dan moet ik ook weer iemand vinden die alleen reist, de kant van melbourne/sydney op wil en die de kosten wil delen want alleen kan ik het niet betalen.
De afgelopen weken waren super, ik kijk er met een goed gevoel op terug en had het natuurlijk niet willen missen. Ik heb nu eindelijk helemaal geen structuur of vastigheid meer, in NL had ik daar zo'n zin in, maar in de praktijk is het niet altijd even prettig. Ik laat alles nu maar op me afkomen en zie wel waar de auto of het schip strandt of juist weer gaat varen haha!
Wat wel heel leuk was: Gisteravond (dinsdagavond) hebben we met Koen afgesproken. Koen was mijn collega van het werk en hij is vorig jaar oktober vertrokken naar Aussie. Het bevalt de beste jongen hier zo dat hij nu al een jaar in Adelaide woont en het enorm naar zijn zin heeft. Zijn ouders komen volgend jaar ook hier heen omdat Koen er een jaar bijgeboekt heeft en dus sowieso twee jaar down under zit. We hebben gezellig bijgekletst en dat was natuurlijk heel gezellig. Ik heb hem de groeten gedaan van alle collega's en bewoners en iedereen kreeg ze terug! En hij wilde eens kijken of hij binnenkort een bericht op zijn waarbenjij.nu kon plaatsen! Goed nieuws dus!
Nou ik houdt jullie op de hoogte van alles wat ik niet en wel weet. Maar dat komt wel goed. Ik denk dat het ook wel goed voor me is als ik een stukje alleen met andere backpackers reis. T is goedkoper en zo leer je ook weer andere mensen kennen. Ben wel benieuwd wat er op mijn pad ligt! Vanaf Sydney hebben Pat en ik weer ongeveer dezelfde plannen voor een bustour dus we komen elkaar zeker nog weer tegen.
Verder zie ik Sab en Pat met oud en nieuw in Sydney wel, als ik daar slaapplek kan vinden omdat alles dan vol schijnt te zijn. Dus ik laat veel dingen maar even in het midden en zie wel hoe alles zal gaan!
Nu ik nog in Adelaide ben zal ik regelmatig op internet zijn dus dat komt wel goed!
liefs heidie
PS:
De komende dagen gaan we het een en ander wel doen hier in plaats van lamballen op de camping of in de stad:
*We gaan nog naar een soort kinderboerderij met koala's en andere beessies. Dat wordt weer koala's knuffelen!
*Kangaroo Island ga ik ook zeker heen met een tourtje van twee dagen. De foto's van marlies en sab waren zooo mooi! Dat wordt voor mij een fotografie uitje!
* In Adelaide zijn Chocolade fabrieken waar je zomaar een bezoekje aan kan brengen! Daar hebben we ook wel oren naar!
* Als het weer nog lekker wordt dan gaan we ook nog lekker een dagje strand doen enzo, de zee is hier wel supermooi!
* Gisteren zijn we naar IKEA geweest met twee duitse backpack meisjes die we kennen van de parkeerplaats. Dat was dus onbeperkt noodles eten voor 5,50 dollar. Ongeveer 3 euro. We konden geen boeh of bah meer zeggen maar wel een leuk rondje door ikea lopen en rare pics schieten. Die volgen dus nog;-)
* Dus genoeg te doen nog enzo! No worries!
19 November 2008 - 07:58
Daan:
Hey Hei!
Wat een gedoe allemaal! Ben je nog wel een beetje aan het genieten? ;) Ik ga je zo even terugmailen, was er nog niet aan toe gekomen.
Kus! -
19 November 2008 - 09:20
Martijn:
heeey Heidie!
Alles goed?
Ziet er weer goed uit daar;)
Groeten!
19 November 2008 - 09:43
Charlotte:
Hey Hei,
dat heb je snel gedaan :P met z'n 4en heen en nu nog maar alleen
Maar hoop dat je het toch gezellig gaat krijgen! En dat snurken?!?! heb ik toen niks van gemerkt :D maar misschien omdat ik zelf nog harder snurkte haha
kus lot -
19 November 2008 - 15:52
Hettie:
zozozo. das andere koek denk niet dat je er erg mee zit maar het is wel jammer .je red je daar wel het is niet de eerste keer en de wegen kruisen elkaar wel weer. hebben we hier mooi een dubbel verhaal te lezen zowel van jou als van patty. de post was ook aangekomen. maar zo als gewonelijk gaat het bij ons weer niet goed hahaha. zagen alleen fotoos van bangkok de rest pakte hij niet. we wachten de laptop wel af. kreeg ook nog een brief van de belasting ze vragen waarheen je bent gaan emigreren.hahaha . die zoeken altijd problemen he.waarom makkelijk doen als het moeilijk kan? hier thuis gaat alles goed hoor gewoon zun gangetje. krijgen vrijdag en zaterdag lekker guur weer wkr 7a8 heerlijk en bij jullie? is het al een beetje zomer? nu ga er maar weer vandoor moet meer doen maar doe patty en sab de groetjes en hou ons op de hoogte ja?kiek goed uut bij alles wat je doet. hou van jou meid xxxxxxknuffels. doeidoei -
19 November 2008 - 18:54
Mao:
ha heid,
wat oud & nieuw betreft, misschien een tip: ik zat destijds ook een aardig stuk van sydney af, maar toch heb ik daar oud en nieuw gevierd, er rijden wel een boel treinen door 'snachts van en naar Sydney. misschien de moeite waard om dat uit te zoeken.
En verder hoop ik dat je Bob snel verkoopt en dat je heel gauw verder kunt met het volgende hoofdstuk van je reis.
ik blijf je volgen!!
kuzz manon
19 November 2008 - 19:04
Mao:
oh heb trouwens net ff met je mams gekletst, dus bij deze de groetjes van je moeder!!!!
kuzzzz -
19 November 2008 - 19:39
Mieke:
Hoi Heidie,
ben blij te horen dat jullie het zo goed hebben opgelost.Ik zou zeggen geniet nog goed en als jullie straks uit elkaar zijn zal ik je site zeker volgen.Dan hebben we 2 leuke verhalen.
Je pa en ma zijn nog even gezellig bij ons geweest om de foto's te brengen.
blijf je volgen
Groetjes van mieke -
21 November 2008 - 12:55
Mama En Joyce:
hee dat was even mooi he dat telefoontje doen we vaker je moet de groetjes hebben van agnes bzv. je weet wel wie. er zijn verscheidene mensen die vragen hoe het met je gaat ik kan alleen maar zeggen goed gelukkig wel . spreek je wel weer doei meid houden van je groetjes van ons alle drie ja. doeidoei. -
21 November 2008 - 21:35
Joyce:
Hey heidie,
Nou ik zit met de nieuwe laptop lekker in de kleine kamer... lekker warm;)
nou wat een verhaal weer! maar fijn dat het zo is opgelost...
vandaag erg vies weer..rege,sneeuw,hagel en ergggg koud.. juh hebt het daar beter voor elkaar!
kga zo na lveld, en dan morge lekker na qlimax!!!:) nou ik denk dat ik volgende wel een x oke? liefss!!! (K) -
22 November 2008 - 09:03
Harrie:
Hallo Heidie maar geniet er maar goed van en maak maar veel mooie fotos hier is alles goed maar nu woord het hier koud jij daar lekker in de zon groetjes van hier en knuffel -
22 November 2008 - 09:04
Harrie:
22 November 2008 - 11:04
Joan:
Hey wijffie,
Het klinkt zo ontzettend gaaf om een eigen BOB te hebben!!! Pff ik zou zo met jullie ruilen!!! Vergeet je niet ff te genieten van het niets weten van te voren. Dat brengt je juist op de tofste plekken op deze wereld. Het is inderdaad best lastig soms dat hebben wij ook wel ervaren. Maar ik moet binnen een week weer wennen aan de STRUCTUUR en dat kost me geloof ik echt veel meer moeite!!! Wij zijn nu in Jakarta en vliegen vanavond naar Dubai. Dan zijn we alweer op de helft van onze terugreis. Ik heb onze trip echt als een mega gaaf maar ook pittig avontuur ervaren. Dus ik kan me er iets bij voorstellen waar jullie allemaal tegen aan lopen. Hey wijffie geniet er van. Op alle vragen komen zeker weten vanzelf antwoorden!!!
Liefs Joan -
22 November 2008 - 15:02
Robert Oude Bennink:
hallo heidie hoe gaat het met jou ik hoop alles goed met mij gaat ook alles goed en verder aan de westerweilandweg ook ik heb een nieuwe buurman gekregen en hij heet johan noppers uit de pollen nog veel groeten van mij tot ziens -
23 November 2008 - 10:46
Hettie:
hai lieverd het is zondagmorgen en het is koud .
maar niet hier in de kamer, met een brandende kachel haha. toch zit ik liever buiten in de zon maar dat duurt nog even. zag al dat er geen nieuws was. nou hier ook niet ben gisteren met fam. d. naar de ikea geweest alleen de vrouwen was gezellig.is voor herhaling vatbaar. nu stop ik er mee.je krijgt de groetjes van paps en heel veel knuffels en xxxxx van mij hou van je doeidoei -
24 November 2008 - 12:32
Hettie:
hey heidie, wou je even laten weten dat er en dik pak sneeuw lag.. je jaarlijkse sneeuwpop van je zulle we dit jaar wel niet zien ofwel;)
groeten mama..
hou van je.
doeidoeidoei -
24 November 2008 - 15:50
Sav&John:
Heeeii Heidie..
Hieroow een berichtje van ons.. Hoe Is het daar? Lekker warm? wij hebben hier nou pakken sneeuw liggen. lekker koud dus.. Vermaak je je daar ook een beetje? We hopen van wel..
Groetjes Van Ons
Sav&John -
24 November 2008 - 19:42
Arno:
Hallo Heidie!
Heb internet! Leuke site!
Groetjes van de Westerweilandweg!!! -
26 November 2008 - 10:54
Peter:
Yow Heidi,
Bevalt het een beetje Down Under? Nog even en ik stap ook weer in het vliegtuig! :) Stuur me effe een berichtje op PF dan kunnen we kijken of we wat kunnen fiksen voor XQ! Veel plezier daar!
Dikke kus, d'n DV8. ;-) -
26 November 2008 - 14:00
Hettie:
hqa meid. daar was ik weer. even weer iets van me laten horen. het is nu 26 nov. en het is koud maar droog zijn bezig met de laatste bladeren op te ruimen en laat dan de winter maar komen.haha. dat weer wat jij hebt lijkt me beter. maar het is niet anders. ga je nog van die fotoboeken maken vraagteken haha. ik kan hem er niet op krijgen met het typen moet joyce mij even uit leggen. verder gaat hethier goed ook op dit geval. nou ga maar weer ik kijk geregeld of er al wat nieuws op staat en dan doe ik af en toe een berichtje zo als nu groetjes en knuffels xxxxx ot moan. -
28 November 2008 - 15:16
Hettie:
hee heidie. effe een tussendoortje dat met die vlaggen van de landen waar je bent geweest heb je er een vergeten. denk maar effe na en zet hem erbij dan weet ik ook dat je het nog weet ja goed nadenken. groetjes mij.haha. doeidoei. -
29 November 2008 - 05:44
Andra:
Hi Heidie!
Eventjes een gezellig krabbeltje terug... :D
Al 'n beetje zin in Kangaroo Island? Ikke wel, gaat vast supertttje gezellig worden!
Enne, we hebben Patty zo ongeveer wel 'n pietsje weten over te halen mee te gaan stappen vanavond. Nu jij nog. Ahhh toe, ga alsjealsjealsjeblieft mee! Is gezellieej! ;)
Byeee knufff, Andra