En nu is het dan echt bijna zover..

Door: Heidie

Blijf op de hoogte en volg Heidie

19 Oktober 2008 | Nederland, Nijverdal

Goodday mates!

Ik begin maar vast op z'n Australisch.. Ik zit nu nog lekker onder het afdakje thuis in Nijverdal. De vooravond voor mijn droomreis gaat gebeuren.. Morgenavond om deze tijd zit ik in het vliegtuig, waarschijnlijk weet ik dan al niet meer hoe ik moet zitten maar dat komt wel goed:)

De laatste weken hier waren wel bijzonder.. Ik doe zelf niet aan afscheid nemen, maar helaas heb ik wel afscheid moeten nemen van Linda uit Den Bosch. Linda kende ik van aussie part I. Voor ons avontuur ben ik wezen stappen in Den Bosch en ook in Sydney heb ik Linda meerdere keren ontmoet. Na Australie hebben we ook afgesproken. Zo nam ze mij voor t eerst mee naar een feest, waar ik tot op de dag van vandaag nog erg blij mee ben! Ook heeft ze me geleerd hoe je carnaval moet vieren in Oeteldonk! We hebben altijd heel leuke meetings gehad maar helaas is dit nu verleden tijd.. Op 11 oktober is Linda overleden door leukemie. Ik ben er erg veel mee bezig geweest in mijn gedachten en het heeft me enorm geraakt.. Ze wilde ook nog graag naar Australie, maar waarschijnlijk is ze nu op een plek die nog mooier is dan Australie! Linda ik zal je niet vergeten!

Verder was het toch nog veel 'gedag' zeggen tegen alle leuke mensen die ik hier om me heen heb! Zo heb ik de nodige afscheidsetentjes gehad. Met de vrienden, mijn collega's, vriendinnetjes van de SPH en ik was ook nog eens bij het verrassings afscheids etentje van Patty wat zeer gezellig was! Iedereen ontzettend bedankt voor de gezelligheid.

Ik laat het allemaal maar op me afkomen vanaf morgen. Moeders, zusje, Linda, Ichell en Anneke gaan mee mij wegbrengen en natuurlijk familie en vrienden van mn reisgenootjes! T wordt vast even een traantje wegpinken (leer mij, mijzelf kennen..) Maar ik weet nog goed van australie part I dat als ik door de gate heen ben dat het dan het begin van een onvergetelijke tijd gaat worden.

Natuurlijk ga ik alle lieve mensjes die ik hier achterlaat wel missen, maar internet en een mobiele telefoon compenseert een hoop. Ik krijg een australisch nummer en dan kan ik gewoon smsen:P Maargoed ik wil toch nog even zeggen dat ik me wel heel bewust ben hoeveel lieve en leuke mensen ik hier achter laat!

Ik ga jullie langs deze weg op de hoogte houden! Zelf ben ik ook erg benieuwd naar wat ik van Bangkok en Hongkong ga vinden.. want daar zijn we de eerste tien dagen. (3 dagen bangkok, 4 dagen hongkong) en op een of andere manier komen we dan 30 okt aan in Sydney. Waar die andere drie dagen zijn weet ik zo ook nog niet:P

Zodra ik de tijd en internet heb kunnen jullie de start van onze reis gaan volgen!

Plaats gerust een reactie (dit is gratis;) )

Liefs, Heidie

• 19 Oktober 2008 - 17:05

Charlotte:

Lieve Hei,

ik ben er erg snel bij en plaats daarom de eerste reactie :P

Zoals ik net al aan de telefoon zei wens ik je ontzettend veel plezier toe en maak er net zo'n super tijd van als wij 4,5 jaar geleden!!

Let goed op je portomonnee, telefoon, sleutels en paspoort ;) haha

Dikke Kus en ik verheug me op je verhalen!

Lot

• 19 Oktober 2008 - 17:29

Christiaan & Kim:

Hey Heidie

heel veel plezier de komende tijd daar!
    we houden je site in de gaten.

ook dit berichtje namens paps,mams

• 19 Oktober 2008 - 19:29

Ichell:

Jaaa aan mij de eer om samen met de rest jou morgen te droppen op schiphol en je richting australie te "schoppen". De tweede keer in 1 week dat ik iemand die mij heel dierbaar is wegbreng richting Australie. Meis, ik ga t morgen vast nogmaals zeggen maar ik wens je echt een super tijd daar! Mogen al je dromen in vervulling gaan!

Liefs ichell en tot morgen!

• 19 Oktober 2008 - 19:45

Ilse,vincent En Luca:

hey lieve heidie,

wij wensen je ontzettend veel fun en succes op jouw droomreis! Geniet ervan!! We houden je zeker weten in de gaten en hopen weer net zulke mooie foto's te zien als de vorige keer in australie.

Liefs vincent ilse en een knuffel van luca

• 19 Oktober 2008 - 19:47

Wim En Wilma Reimert:

hoi heidie,

nogmaals wensen wij jou het allerbeste en geniet van elke dag! we denken aan jou.

wim en wilma reimert

• 19 Oktober 2008 - 20:43

Juul:

Dag schat!

Heel erg veel plezier en we mailen!!

Ik ga je wel missen!

Dikke kus

• 19 Oktober 2008 - 23:01

Franck:

Heeey Hei,

Ik hoop dat je heeel veeel plezier daar zal en mogen hebben. Ik zal jou wel missen met de party's zoals Qlimax en lucky dangerouzmind :(

Maar ik wens jou en je vrienden heeel veel plezier en schiet vooral veele mooie foto's die we gaan zien op je site!

Onze site ga je volgend jr zeker levend terug zien, nou hei ik moet nu even een traantje weg vegen! We sms en mailen hvj als vriend veel liefs ook van mijn vriendin peet. Die je even hebt mogen ontmoeten. Liefs Franck je collega ( www.nightfocus.nl )

• 20 Oktober 2008 - 02:18

Joan En Marcel:

hey Heidz,

Wat ongelofelijk kut dat het werkelijke afscheid met linda al heeft plaats gevonden. Jeetje hey, dat het zo snel kan gaan met een jong mensen leven... Onvoorstelbaar. Maakt je weer bewust van hoe veel je eigenlijk MOET genieten van het leven!!!
    Hey wijffie heel veel plezier en geluk samen!!! Geniet er van en hou ons goed op de hoogte. Kijken er naar uit om jullie te volgen!!!
    Liefs Marcel en Joan

• 20 Oktober 2008 - 08:45

Dirry:

Hallo Heidy. Ik hoop dat je een goed vlucht hebt en vooral dat jou avontuur je dat geeft wat je zoekt. Respect dat jij altijd doet wat je graag wilt. Goedzo meid, geniet vam het leven, je bent er maar even. Heel veel plezier en ik hou je in de gaten
    Kusjes Dirry

• 20 Oktober 2008 - 08:59

Lonneke:

Hey liefie!!!!

Een heeeeeele goed vlucht straks! Maak die luitjes in Bangkok en Hongkong niet te gek he ;)
    Je bent er maar een paar dagen hihi..
    Ik zal je verhalen volgen! Ontzettend veel plezier, geniet ervan!!

Liefs Lonneke xxxx

• 20 Oktober 2008 - 09:38

Afstudeer MaatjeIris:

Heey lieve Hei,

Het is dus toch snel gegaan met Linda. Hoe snel het zo in eens kan gaat. Ik heb het al eerder gezegd maar geniet dubbel meid! Maak er een spetterende reis van en ik hou je site in de gaten ;)

HUG Iris

• 20 Oktober 2008 - 10:31

Marjo:

Hey Heidi, goede reis, pas goed op jezelf en geniet met volle teugen, ik blijf je volgen en zal de bewoners op de hoogte houden en zodra er foto,s zijn ze laten zien, dikke knuffel en tot gauw, groetjes Marjo

• 20 Oktober 2008 - 15:50

Joyce :

Hey heidie!
    nou ik ben er net weer! We hebben het idd niet droog gehouden maar dat hoort er denk ik al een beetje bij he;):P ik wens je erg veel plezier daar! en geniet er van meid! ik zou papa en mama het internet gebeuren wel ff leren dus er zou binnenkort ook wel vast een berichtje op staan van hun..
    hou van je! dikke kus joyce

• 20 Oktober 2008 - 17:46

Samantha:

Liev lieve heidi,

Op dit moment vlieg je al ergens ver weg richting australie:)
    Ik vind t ontzettend gaaf voor je en je gaat vast een knaltijd tegemoet:D
    Ik ga de site in de gaten houden:)

dag meiss..

xx sam

• 20 Oktober 2008 - 19:56

Linniepinnie...:

hey lieverd!!
    vandaag hebben we jou af gezet voor je tripje australie :D
    je zit nu denk ik al 9 uur int vliegtuig pff en je moet nog heel veel uur. ma je hebt er iets moois voor terug natuurlijk, wens je nog maals weer heel veel plezier en ga zeker je site in de gaten houden wil natuurlijk alles weten hihi :):)

love you kiss linnie

• 21 Oktober 2008 - 19:28

MAO:

Als het goed is moet je nu in Bangkok zijn. Ben erg benieuwd hoe jullie het daar hebben en hoe het eerste deel van jullie reis was!!
    heb gister vaak aan jullie gedacht!
    geniet ervan met zn allen.
    dikke kus manon

• 22 Oktober 2008 - 07:44

Danielle:

Hoi lieverd!

Je bent nu vast al ergens tussen de 'spleetoogjes' aan het bami eten haha!

Ik wil je even bedanken voor je superlieve kaartje, ik was er even stil van! Die krijgt natuurlijk een ere-plekje in mn huisje!

Geniet ervan daar wijffie!

Dikke kus!

• 22 Oktober 2008 - 09:17

Gert:

Hey Heidie,
    Heel veel plezier :-) eerst in Bangkok en Hong Kong en daarna Australie natuurlijk. Ben erg benieuwd na je "live" verslag vanuit down under.
    Groetjes!
    Gert :-)

• 22 Oktober 2008 - 18:01

MAO:

Heey
    waar blijft jou verslag die van Pat is er al!!
    Nu al rare fratsen las ik, je been had (bijna) vast gezeten.
    Jij ook gekotst?
    Nou ik blijf je waarbenjij.nu in de gaten houden!!
    dikke kus